Ügyviteli szervezet


Az ÉVOSZ ügyviteli szervezete:

Koji László elnök Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Titkárság   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nagy Lajosné ügyvezető igazgató helyettes Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pete Zoltán ügyvezető igazgató helyettes Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Závodiné Sánta Melinda gazdasági vezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Fazekas Eszter gazdasági ügyintéző eEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mervai Péter Németországi Vállalkozási Tagozat titkára Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 
Koji László
elnök
 

Nagy Lajosné
ügyvezető igazgató helyettes

Pete Zoltán
ügyvezető igazgató helyettes

Závodiné Sánta Melinda
gazdasági vezető

Fazekas Eszter
gazdasági ügyintéző
 
Mervai Péter
IWTD titkára

 

 

 

BKIK

Magyar Építéstechnika

MKIK

MGYOSZ

 

 

sodico