Ügyviteli szervezet


Az ÉVOSZ ügyviteli szervezete:

Koji László elnök Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Titkárság   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nagy Lajosné ügyvezető igazgató helyettes Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pete Zoltán ügyvezető igazgató helyettes Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Závodiné Sánta Melinda gazdasági vezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Fazekas Eszter gazdasági ügyintéző eEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mervai Péter Németországi Vállalkozási Tagozat titkára Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 
Koji László
elnök
 

Nagy Lajosné
ügyvezető igazgató helyettes

Pete Zoltán
ügyvezető igazgató helyettes

Závodiné Sánta Melinda
gazdasági vezető

Fazekas Eszter
gazdasági ügyintéző
 
Mervai Péter
IWTD titkára