SuSodCo - A társadalmi párbeszéd legújabb tendenciái és jövője (2020.12.09.)

A társadalmi párbeszéd legújabb tendenciái és jövője

A SuSodCo projekt első Kapacitásépítő Rendezvénye

2020. december 9. és 16. (virtuális ZOOM rendezvény)

Meghívó (Invitation)

Program (Agenda)

Előadók bemutatása

A SuSodCo konzorcium nevében tisztelettel meghívjuk Önt projektünk első kapacitásépítő rendezvényére, amelynek célja, hogy a közép- és délkelet-európai országok szociális párbeszéd partnereit az ipari kapcsolatok elősegítése érdekében hasznos új ismeretekkel lássa el.

A SuSodCo projekt keretében tervezett négy kapacitásépítő rendezvény közül a decemberi lesz az első, amelynek célja a bolgár, horvát, ciprusi, görög, magyar és szlovén építőipari szociális párbeszéd partnerek stratégiai tervezési és kommunikációs képességeinek fejlesztése. A rendezvények két egymást követő részbő, egy szemináriumból és egy workshopból állnak majd. A szemináriumokon kiváló előadók és trénerek az európai szociális párbeszéd aktuális trendjeit mutatják be, és egyúttal a résztvevők kommunikációs és digitális készségeit is továbbfejlesztik. A workshopok interaktív foglalkozások, szerepjátékok és jól használható forgatókönyvek által segítik hozzá a résztvevőket az elsajátított új ismeretek begyakorlására.

A kapacitásépítő rendezvények a szakszervezeteket, a munkáltatói szervezeteket és az egyéb szociális párbeszéd partnereket nemzeti, regionális és európai szinten célozzák meg. A rendezvények az építőipari ágazat kapcsolatrendszerében érintett cégvezetők, HR tanácsadók, jogi képviselők, tárgyalási csoportok tagjai és szakértői számára nyújtanak továbbképzési lehetőséget.

Szeretettel várjuk Önt online kapacitásépítési rendezvényünkre.

Részvételi szándéka esetén kérjük itt regisztráljon:

1.  nap - SZEMINÁRIUM – 2020. december 9. (9:00 – 12:00)

2. nap - WORKSHOP - 2020. december 16. (9:00 – 11:00)

A tervezett négy kapacitásbővítő rendezvények (szeminárium + workshop) témái:

  • 2020. december 9. és december 16.: A szociális párbeszéd jelenlegi trendje és jövője. A többéves szociális párbeszédprogram nemzeti szintű integrálása.
  • 2021. április: A kommunikációs stratégia jelentősége a hatékony társadalmi párbeszéd szempontjából.
  • 2021 június: A gazdaság digitalizálása a szociális párbeszéd programja és a digitális készségek szempontjából.
  • 2021. szeptember: A szociális párbeszéd megvalósításához szükséges kommunikációs készségek köre. A partnerek készségbeli hiányosságainak pótlása.

 

 

Esemény tulajdonságai

Esemény kezdete 2020 12 09 9:00
Esemény vége 2020 12 09 12:00