A Niveus Consulting Group 2023. november 22-én szakmai ügyfél-szemináriumot tart. 

A személyes találkozásnak fontos szerepe van a gördülékeny, közös szakmai munka előmozdításában, így az idei évtől ismét egy rendezvény keretében szeretnénk Önöket személyesen is köszönteni és vendégül látni.

A szeminárium díjmentes, az aktuális adózási, jogi és számviteli kérdéseket fogják körüljárni. Így az Önök vállalatát is érintő témákban közvetlenül szakértőiktől kaphatnak részletes és hasznos információkat. Egyúttal röviden bemutatják az év elején indult könyvvizsgálati üzletágukat (Niveus Audit), illetve a nemrégiben csatlakozott szenior ügyvédkollégák (Niveus Legal partnerei) is bemutatkoznak.

Időpont: 2023. november 22. (szerda) 9:00-13:00

A rendezvény a pénzügyi, adózási, jogi vagy számviteli területen illetékes kollégák számára is érdekes lehet. Az előadások pontos szakmai tematikája és a pontos helyszín október végéig derül ki.

A kapacitások tervezése végett a szervezők kérik, hogy az előzetes részvételi szándékukat jelezzék lehetőség szerint 2023. szeptember 22-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Az előzetes jelentkezés természetesen nem jelent semmiféle elköteleződést.