SuSodCo 4. Virtuális kapacitásépítő esemény - szeminárium

 

SuSodCo 4. virtuális kapacitásépítő rendezvény

Szeminárium (2021. november 2.) és workshop (2021. november 3.)

 

A Ciprus Építőipari Szövetségek Szövetsége, OSEOK tisztelettel meghívja Önt a SuSodCo projekt utolsó virtuális kapacitásbővítő eseményre, melynek témája „A társadalmi párbeszéd megvalósítását segítő készségek”. Az esemény házigazdája a ciprusi partner, a Ciprus Építőipari Szövetségek Szövetsége (OSEKOS).

A 4. kapacitásbővítő esemény két szekcióból áll, egy szemináriumból és egy workshopból. A szeminárium 2021. november 2-án 9:00 és 13:30 (CET) óra között kerül megrendezésre. Az első panel a kapcsolatépítő, tárgyalási és kommunikációs készségekre összpontosít majd, ideértve a hatékony kollektív szerződésalakítást, a válságkezelést, a személyes márkaépítést és a management készségeket. A második panelben bemutatásra kerül az újonnan fejlesztett társadalmi párbeszéd platform, illetve az, hogy hogyan lehet sikeresen pályázni uniós támogatásra a társadalmi párbeszéd kezdeményezések megvalósítása érdekében.

A 2021. november 3-án 9:00 és 12:30 (CET) óra között megrendezésre kerülő workshopon az Európai Építőipari Szövetség (FIEC) mutatja be a közép- és keleteurópai országok esetében alkalmazhatónak ítélt közös EU-s társadalmi párbeszéd projektötleteket. Ezután a partnerek csoportmunka keretében gyűjtenek ötleteket a társadalmi

A szeminárium és a workshop hivatalos nyelve az angol és a görög. Szinkrontolmácsolást bolgárra, horvátra, görögre, angolra, magyarra és szlovénra csak a szeminárium alatt, 2021. november 2-án biztosítunk.

Mindkét eseményt a Zoom platformján keresztül tartjuk meg. Kérjük, itt regisztráljon ahhoz, hogy megkapja a szükséges ZOOM linkeket.

Szeretettel várjuk Önt a SuSodCo projekt utolsó kapacitásbővítő eseményére.

 

Program ide kattintva megtekinthető és letölthető.

 

Esemény tulajdonságai

Esemény kezdete 2021 11 02 8:55
Esemény vége 2021 11 02 13:15